MICHIKAZU SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 117 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Michikazu Sushi. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:49 We bestellen hier regelmatig. Altijd warm en lekker van smaak. Vriendelijke bezorger.
24 okt 2022 om 21:19 Bezorging was prima/op tijd, bezorger was vriendelijk. Helaas zat er geen sojasaus bij de bestelling, was een erg gemis, gyoza was ook koud.
20 okt 2022 om 20:54 Sushi valt uit elkaar niet heel erg maar wel vervelend De Gebakken kip (Tori tempura) Smaakt erg vies ziet er ook heel onsmakelijk uit alsof het een week heeft gelegen beetje groenig. de gyoza's die halen ze bij de jumbo smaakt precies hetzelfde.
17 okt 2022 om 19:54 Noodles & gyoza waren lekker, de maki’s vond ik wat minder. Mag wel wat meer sojasaus.
21 aug 2022 om 21:07 Prima op tijd bezorgd, alleen het eten zelf viel me tegen. De rollen vallen uit elkaar en er wordt i.p.v. verse zalm zalm uit blik gebruikt. Heel erg jammer!
11 jul 2022 om 20:23 Ben broerd
27 jun 2022 om 17:04 Ik bestel hier regelmatig. Vriendelijke bezorgers, super snel en het eten is top!
6 mei 2022 om 21:53 Lekker eten en snelle bezorging
5 mei 2022 om 19:56 Prima sushi
22 apr 2022 om 20:33 Het zo een box zijn met 14 verschillende soorten. Middenin zaten allemaal dezelfde soorten sushi. En de bezorger was niet erg vriendelijk
20 apr 2022 om 21:53 Heerlijke pokebowl. Snel bezorgd door een vriendelijke jongen.
13 apr 2022 om 19:41 Heerlijk gegeten! Pokébowl, gyoza en gebakken banaan. Aanrader!